Milan Zečević- osvrt na dosadašnji rad i plan za narednu sezonu

rudez
Rudež: “Perasović je jedan od najboljih europskih trenera”
August 22, 2015
bog
Bogdanović se izjednačio s Draženom
March 21, 2016
U rekapitulaciji prošle sezone (kadeti) bili smo vrlo uspješni igrajući (i pobjeđujući) najbolje ekipe u ligi (Alkar dvije egal utakmice, Split jedna vrlo dobra utakmica i Trogir obe pobjede).


Nakon toga smo nastavili individualno trenirati čak do 20.07. kada smo dali pauzu do 16.08. Ne bih posebno izdvajao nikoga iako su neki igrači bili stvarno fokusirani da što bolji u individualnom smislu dočekaju pripreme za predstojeću juniorsku sezonu.

Ove godine rezultat će biti u drugom planu jer ćemo pokušati igrače dovesti u što bolji tehničko taktički okvir, s obzirom da ćemo imati najmlađu ekipu (igrači su 1998 godište i mlađi).

Odigrali smo i neke prijateljske utakmice na kojima su se normalno pokazale i neke slabosti ali i naš borbeni duh koji je i naš zaštitni znak. Sada pokušavamo oformit i drugu kategoriju (2001 i mlađi) koju ćemo igrati van konkurencije. Mi nismo veliki klub ali smo klub velikog srca, zajedništva i osmjeha na licima djece. Tako ćemo i nastaviti, nadajući se da nitko neće protiv nas lako doći do bodova.